Hernán Pérez durant el partit contra el Girona (EFE)
Hernán Pérez durant el partit contra el Girona (EFE)
Espanyol

S'encenen les alarmes a l'Espanyol després de la derrota a casa contra el Girona

L'equip ha perdut 4 dels seus últims 5 partits a la Lliga i amb 16 punts ha caigut fins a la setzena posició, a 4 punts del descens

Actualitzat

L'Espanyol ha encès totes les alarmes després de la derrota a casa d'aquest dilluns a casa davant del Girona. En els últims 5 partits només ha sumat 3 punts, els que va aconseguir en la victòria davant del Getafe per 1-0. Abans d'aquesta victòria, els blanc-i-blaus venien de perdre contra Alabès (1-0) i València (0-2), i després han encadenat dues derrotes més, contra l'Eibar (3-1) i el Girona.

L'afició ha acomiadat l'equip amb xiulets, i fins i tot, per primera vegada des de l'arribada de l'entrenador madrileny, ha demanat la marxa de Quique Sánchez Flores. El tècnic ha acceptat que "si l'equip no rendeix és normal que l'afició es rebel·li. Està be. La seva reacció és correcta, si no els agrada el que veuen ho han d'expressar. I si s'expressen contra el tècnic, millor que contra els jugadors. Als futbolistes els necessitem mentalment forts, i perquè que això passi, si hem de concentrar les crítiques en el tècnic, molt millor".

Sánchez Flores ha reconegut que "amb poc ens fan gol, encara que només sigui un el rival ja en té prou. I nosaltres necessitem bastant per marcar", i creu que aquesta situació genera ansietat i nervis en el seus futbolistes. El tècnic no s'ha mostrat preocupat pel rumb de l'equip i ha demanat allunyar-se del dramatisme, tot i que si ha reconegut un "sentiment de frustració important" al seu equip.

El porter Pau López ha reconegut el "mal moment" de l'equip: "quan les coses no surten és normal que la gent s'enfadi, que xiuli. Ha estat un partit dolent per part nostre, i l'únic que puc fer és demanar perdó a l'afició per la temporada, pel partit d'avui. No es mereixen el que està passant. El club ha fet una important inversió l'any passat, i aquest, i les coses no surten. Hem de mirar que passa, i millorar. No pot ser que l'Espanyol estigui on està ara".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut