Semedo, aïllat 48 hores abans del Mallorca-Barça
Semedo
Barça

Semedo arriba a Lisboa amb el Barça per jugar una Champions molt especial: "Als carrers d'aquí vaig començar a jugar futbol"

Redacció Esport3Actualitzat

Nelson Semedo admet, en una entrevista als mitjans del Barça, que arribar als quarts de final de la Champions és molt complicat, però també té molt clar que el camí que els queda al davant encara ho és més, en especial tenint en compte el nom del rival contra qui ha de jugar el Barça per aconseguir un bitllet per a les semifinals, el Bayern de Munic. Això sí, el portuguès posa en valor la feina feta i té clar què ha de fer el conjunt blaugrana per superar l'eliminatòria:

"Sabem com es posicionen i com juguen la pilota des del darrere, estarem atents. Abans de res ens centrarem en nosaltres mateixos i a fer el millor partit possible amb la pilota i marcar gols. Si juguem bé, tindrem les nostres oportunitats de passar a la semifinal. Una de les claus, segurament, serà estar segurs al darrere i no concedir ocasions"

 

Pel que fa l'escenari, Lisboa, el defensa blaugrana recorda que és on va aprendre a jugar a futbol i destaca que per a ell és com jugar a casa:

"Lisboa està molt bé en tots els sentits, la gent, els colors, l'idioma, l'arquitectura. És una de les ciutats més boniques del món, no només d'Europa. A més, el clima és molt bo també. És una ciutat espectacular.

Vaig començar a jugar a futbol als carrers de Lisboa, amb els meus veïns i gent més gran que jo. Serà un partit especial, va ser a Lisboa on tot va començar i vaig ser molt feliç en el Benfica"

Anar al contingut