Una imatge dels seguidors del Sabadell desplaçats ahir a l'estadi Johan Cruyff (@CESabadell)
Futbol

Seguidors del Sabadell denuncien el tracte de la seguretat del Barça al Johan

En principi, els seguidors arlequinats que no tenien entrada per al sector destinat als aficionats visitants havien de ser reubicats. Diversos d'ells, però, denuncien que es va negar l'entrada a tothom que lluís algun emblema del Sabadell

Redacció Esport3Actualitzat

A través de les xarxes socials, diversos seguidors del Centre d'Esports Sabadell han volgut denunciar que aquest dissabte no se'ls va permetre l'entrada a l'estadi Johan Cruyff, per presenciar el duel entre el Barça B i el conjunt arlequinat, per no disposar d'entrada del sector visitant i anar vestits amb indumentària del club vallesà.

Com es pot veure en aquest vídeo de Fèlix Colomer   (@felixcolomer) :

Per a aquest partit, el Barça no va limitar la venda d'entrades a seguidors visitants (el Sabadell en va despatxar mil tres-centes a les seves oficines) i tampoc va establir cap restricció en la compra d'entrades en línia. Amb tot, el club blaugrana va decidir, apel·lant a la normativa de seguretat del club, que les dues aficions estarien segregades. Per això, el dia abans del partit, el Sabadell va informar a través de les seves xarxes socials que qualsevol aficionat que intentés accedir amb emblemes arlequinats a un sector que no fos el dels seguidors visitants seria reubicat.

Els seguidors del Sabadell que no eren al sector visitant denuncien, però, que a l'hora del partit, el que van fer els agents de seguretat del Barça va ser negar-los l'entrada a les zones destinades a l'afició local en lloc de reubicar-los. 

Els seguidors del Sabadell que havien d'ocupar el sector visitant no van poder accedir al camp fins a tres quarts d'hora abans del començament del partit i per una única porta, tot i que a l'exterior de l'estadi se'ls va assegurar, per part de la seguretat del Barça, que les portes s'obririen una hora abans. Només amb la proximitat de l'inici del partit es van habilitar més accessos per poder engolir tots els seguidors visitants que encara feien cua. A l'estadi Johan Cruyff hi van accedir aquest dissabte 3.942 espectadors, dels quals aproximadament la meitat, tot i no haver-hi xifres exactes en aquest sentit, eren seguidors del Sabadell.


Comunicat oficial del Sabadell

Anar al contingut