(@FCBhandbol)
Handbol

Segona victòria del Barça d'handbol en el segon partit de la Lliga Asobal

El Barcelona només ha pogut guanyar per tres gols a la pista del Bidasoa, d'Irun, al segon partit de la Lliga Asobal

La temporada passada ja els va costar, als blaugrana, aconseguir la victòria, i aquest dimecres s'han imposat per un ajustat 23 a 26. La primera part ha acabat amb empat a 14, després que els bascos han portat la iniciativa fins poc abans del descans. A la represa, el Barça ha agafat ràpidament la iniciativa i ha arribat a tenir una renda màxima de sis gols.

Els extrems Víctor Tomàs i Aleix Gómez, amb Aaron Palmarson, han estat els màxims anotadors catalans, tots tres amb quatre gols.
El partit era avançat a la jornada perquè aquest cap de setmana tots dos equips comencen participació a la Champions.

Els blaugrana volen demà directament des d'Irun fins a Hongria, perquè dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, juguen a la pista del Pick Szeged, un dels clàssics de la competició.