bàsquet

Segona "final four" per a Pau Gasol

El pivot de Sant Boi, que va firmar una bona actuació en el cinquè i definitiu partit contra el Zenit, va disputar la seva primera i única fase final europea l'any 2000 a Salònica

Xavi LorenteActualitzat

Pau Gasol va tornar al Barça per moltes raons, però especialment per guanyar l'Eurolliga. El millor Pau va aparèixer en el partit definitiu contra el Zenit. Va ser el jugador més valuós amb 7 punts i 4 taps per portar el Barça a la "final four". El pivot de Sant Boi s'ha mostrat molt satisfet i espera aportar la seva experiència.

"Tinc l'experiència de molts anys de jugar partits de molta pressió, molta tensió. Aquest tipus de partits m'agraden, em motiven. He jugat bons minuts i he ajudat a l'equip a aconseguir la classificació per Colònia".

Aquesta serà la seva segona "final four" amb el Barça. En la primera, fa 21 anys, a Salònica, els blaugranes van caure a les semifinals davant el Maccabi de Tel-Aviv (65-51). A la següent temporada, l'equip no va arribar a la fase final i Gasol ja va marxar a l'NBA. En la recta final de la seva carrera, l'esport li dona ara als 40 anys una nova oportunitat d'aixecar l'Eurolliga amb la samarreta del seu Barça.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut