Esports

Segona B: El Sabadell és el nou líder

El triomf del Sabadell davant l'Ejea (2-0) i el triomf del Barça B sobre el Castelló (2-1) deixa l'equip arlequinat com a líder del Grup 3 de la Segona B. La crònica de la 15a jornada.

Josep CochActualitzat

El Sabadell és el nou líder del grup tercer de la Segona B en imposar-se a l'Ejea. Manu Lanzarote va avançar els arlequinats en el minut 63, en aprofitar una errada de Rafa Santos. En el 83, Néstor va rematar amb el cap una centrada de Josu. Ja en el temps afegit, Fonsi va establir el 2 a 1 definitiu.

El Barça B va superar el Castelló, fins aquest diumenge líder. Els albinegres es van posar 0 a 1 amb un gol en pròpia porta de Roland Araujo. El filial va remuntar en la recta final. En el 83, el mateix Araujo va marcar el gol de l'empat. I en el 88 Monchu, de penal, va sumar els tres punts per als blaugrana, que ara són cinquens.

Andorra i Lleida jugaven un dels duels més atractius de la jornada. La victòria va arribar en el minut 90 per als andorrans amb gol d'Ernest Forgas. Els tricolors són tercers i superen el Lleida a la classificació.

L'Espanyol B s'acosta a les places de privilegi en imposar-se al camp de l'Atlètic Llevant. Els gols de Carles Soria, des de fora de l'àrea --en el minut 4-- i de Ferran --en el 52-- deixen els blac-i-blaus sisens. El Llagostera va empatar a casa contra el Mestalla. Nahuel va avançar els gironins en el minut 5 amb una gran volea. En el 73, Jordi Sánchez, de cap, va marcar el gol de l'empat.

El Cornellà va sumar un punt al camp de l'Ebre. Leo Ramírez va avançar els del Baix Llobregat amb una gran canonada. Aguza, en el 32, va aprofitar un rebuig per empatar a 1. El porter Ramon va ser determinant en aturar un penal a Jesús Rubio.

El Nàstic va sumar la segona victòria consecutiva de la mà de Toni Seligrat en superar el Prat, que es va avançar en el minut 5, amb un gol de Bonilla en pròpia porta. Viti va empatar en el 42. A la segona part, Bonilla, de penal, va avançar els granes en el 65, i en el 79 Pedro Martín va aconseguir l'1 a 3. El Badalona va sumar un punt a Vila-real en empatar a 0, el mateix resultat que va aconseguir l'Olot al Rico Pérez contra l'Hèrcules.