Javi Puado, un dels convocats per Luis Enrique per mantenir-se a la bombolla paral·lela (EFE)
Futbol

Luis Enrique reté 11 jugadors de la sub-21 per si hi ha més casos a l'absoluta

El blaugrana Óscar Mingueza i el blanc-i-blau Javi Puado, entre els jugadors convocats com a reserves de cara a l'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

El segon contagi confirmat a la selecció espanyola, el de Diego Llorente, ha portat Luis Enrique a crear una bombolla paral·lela en previsió de que sorgeixin més casos en la convocatòria original de l'absoluta de cara a l'Eurocopa, que comença ja aquest divendres. 

Sis jugadors van ser cridats com a reservistes i a ells s'han afegit onze dels internacionals sub-21 que van golejar Lituània. Entre aquests onze convocats hi ha el central blaugrana Óscar Mingueza, el davanter blanc-i-blau Javi Puado i el també català Marc Cucurella.    

 

Mentrestant, Diego Llorente ja ha sigut evacuat de la concentració de la selecció en vehicle medicalitzat, tal com va passar amb Sergio Busquets, cap al seu domicili. Tot, amb l'esperança que, d'aquí a dilluns, quan espanya ha de debutar amb Suècia, no hi hagi més casos.  Mentre, continua viu el debat de si s'ha de vacunar l'equip. Aquest dimecres es pronunciarà sobre el tema el Consell Interterritorial, però Sanitat ja ha donat el seu vist-i-plau i la mesura, si no hi ha més novetats, serà aprovada. Mentrestant, a Las Rozas, han tornat a fer nous testos PCR als futbolistes i els resultats es coneixeran a última hora del vespre.

 

El que sí que s'ha confirmat és la modificació en el reglament de l'Eurocopa. La UEFA ha ampliat l'article 47.04, sobre substitucions de jugadors per lesions o malalties. En els casos de Covid-19, els canvis es podran fer, no 48 hores abans, com s'estipulava anteriorment, sinó fins al mateix dia del debut en la competició.

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut