Hamilton i Vettel a la roda de premsa, amb Kevin Magnussen al mig (EFE)
Hamilton i Vettel a la roda de premsa, amb Kevin Magnussen al mig (EFE)
Fórmula 1

Sebastien Vettel i Lewis Hamilton fan les paus i coincideixen a no voler Fernando Alonso de company

Els dos pilots han donat per tancat l'incident que van protagonitzar en el Gran Premi de l'Azerbaidjan i s'han mostrat satisfets amb els companys d'escuderia que tenen

Actualitzat

Sebastien Vettel (Ferrari) i Lewis Hamilton (Mercedes) han firmat les paus després de l'incident que van protagonitzar al Gran Premi de l'Azerbaidjan, disputat al circuit urbà de Bakú. Aquest dijous, durant la roda de premsa prèvia del Gran Premi d'Àustria, l'alemany ha explicat que "el meu moviment va ser inadequat. En aquell moment vaig pensar que ell havia frenat de forma intencionada, però després vaig entendre que no hi va haver mala intenció per la seva part".

Amb el cotxe de seguretat en pista, Hamilton va fer una frenada brusca i Vettel, que anava al darrere, va topar amb ell. El pilot de Ferrari, enfadat, es va posar a l'altura del llavors líder de la cursa per donar-li un toc lateral amb el seu cotxe. Aquest gest li va suposar una sanció d'una aturada de 10 segons al box i 3 punts de penalització a la seva llicència de conductor. Hamilton, després de les paraules del seu rival, ha tancat l'enfrontament: "S'ha acabat el problema".

Cap del dos vol Alonso de company

A la mateix roda de premsa, tots dos pilots han coincidit en la defensa dels companys d'escuderia que ara mateix tenen i el rebuig que puguin ser substituïts la propera temporada per Fernando Alonso. Hamilton ha dit que "estic content amb el company que tinc" i Vettel ha afirmat que "jo no soc el responsable de signar els pilots, però prefereixo a Kimi Räikkönen".

Fernando Alonso, per la seva banda, ha dit que el pensin Hamilton i Vettel "li és igual perquè era una pregunta per ells. Han respost i ja està". L'asturià ha tret importància a aquestes declaracions explicant que "a Force India, que ara tenen una batalla dins l'equip, si els preguntes si volen canviar d'equip o de company ningú et dirà que sí".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut