Sébastien Ogier
El Volkswagen Polo de Sébastien Ogier vola sobre un dels trams del Ral·li de Gal·les (EFE)
Motor

Sébastien Ogier reacciona a una remuntada d'Ott Tänak i manté el liderat del Ral·li de Gal·les

El campió francès ha sabut controlar els atacs de l'estonià i fins i tot ha augmentat l'avantatge que tenia abans de començar la segona jornada

Actualitzat

Sébastien Ogier es manté ferm en el liderat del Ral·li de Gal·les, la penúltima cita del mundial, després de la segona etapa, en la qual Dani Sordo ha conservat la sisena plaça. El francès, que ja es va proclamar campió per quart any seguit fa dues setmanes, busca la sisena victòria de l'any. A la pista ha controlat els atacs d'Ott Tänak, que s'ha imposat en quatre de les vuit especials d'aquest dissabte sobre el fang dels camins gal·lesos.

Ogier ha començat la jornada amb 37,3 segons de marge, però Tänak ha aconseguit acostar-se a 24,8 després de guanyar consecutivament els trams 12, 13 i 14. En els dos últims, el pilot de Volkswagen ha tornat a ampliar el marge i arribarà a l'etapa final amb 33,8 segons d'avantatge sobre el de Ford, i a 1.34,5 minuts del tercer, Thierry Neuville, que aspira al subcampionat. El neozelandès Hayden Paddon segueix en el quart lloc a 1.47,1, i el segueixen Kris Meeke i Dani Sordo.

Aquest diumenge es disputarà la tercera i última etapa, amb sis trams especials.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut