Ogier, durant un tram de la primera jornada del Ral·li de Suècia (@OfficialWRC)
Ral·lis

Sébastien Ogier lidera el Ral·li de Suècia després de la primera etapa

El pilot francès de Volkswagen encapçala la classificació general amb 26,9 segons d'avantatge sobre el neozelandès Hayden Paddon (Hyundai) i 33,7 segons respecte al noruec Mads Otsberg (Ford)

Actualitzat

El pilot francès Sébastien Ogier (Volkswagen) ha acabat com a líder la primera jornada del Ral·li de Suècia, segona prova puntuable del Mundial i que ha començat amb un dia de retard després d'haver-se suspès alguns trams del recorregut inicial per falta de neu.

Ogier, triple campió mundial de l'especialitat, és el pilot que millor s'ha adaptat als trams amb més gel i fang que no pas neu i encapçala la classificació general amb 26,9 segons d'avantatge sobre el neozelandès Hayden Paddon (Hyundai) i 33,7 segons respecte el noruec Mads Otsberg (Ford). El cantàbric Dani Sordo ocupa la cinquena posició a 38,2 segons del líder.

Després de la disputa de les primeres sis especials, el britànic Kris Meeke (Citroën), que ha topat amb una pedra en el penúltim tram del dia, i el finlandès Jari-Matti Latvala, company d'equip d'Ogier, que ha trencat la suspensió del cotxe, han hagut d'abandonar per problemes mecànics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut