Un dels Ferraris de gamma alta que Sebastian Vettel ha posat a la venda
Fórmula 1

Sebastian Vettel ven part de la seva col·lecció de cotxes excepcionals

El pilot alemany es va aficionar a adquirir cotxes d'alta gamma a partir del moment en què va passar a tenir molts guanys en la Fórmula 1

Sebastian Vettel ha decidit posar a la venda vuit dels cotxes excepcionals que tenia en la seva luxosa col·lecció. El pilot alemany es va aficionar a adquirir cotxes d'alta gamma a partir del moment en què va passar a tenir molts guanys en la Fórmula 1. Durant la seva estada a Ferrari també va poder ser propietari de grans models de la casa italiana, que, potser, li sortien a molt bon preu. Alguns d'aquests models eren nous de trinca.

Entre els cotxes que ha posat en venda hi ha un Ferrari LaFerrari i un Ferrari F50, que ja ha venut; un Ferrari Enzo; un Ferrari F12TDF, que valora en prop d'un milió d'euros; un Ferrari 458 Speciale una mica més baratet, 400.000 euros; un Mercedes SL65 AMG Black Series, amb un preu semblant; un Mercedes SLS AMG, i, finalment, un BMW Z8 Roadster.

En la seva col·lecció, Sebastian Vettel també hi té un McLaren de Fórmula 1 que va pilotar Ayrton Senna i el Williams amb què Nigel Mansell va obtenir el títol mundial de1992.

Vettel ha estat quatre vegades consecutives campió del món, però no va aconseguir cap títol fora de l'òrbita Red Bull. Ha fet les darreres temporades amb Ferrari, totes decebedores, fins que abans de retirar-se de la Fórmula 1 va optar per fitxar per l'equip Racing Point, que ara pertany, entre d'altres, a la marca Aston Martin. Els responsables d'aquesta firma han aclarit que el fet de desprendre's de part de la col·lecció que tenia a Suïssa ha estat una decisió totalment personal del pilot alemany.

Anar al contingut