Sebastian Vettel ha aconseguit el millor temps del matí per davant del Mercedes de Valteri Bottas en el segon dia de tests de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Fórmula 1

Sebastian Vettel s'emporta el millor temps en una jornada de tests marcada pel fred i l'amenaça de neu

El pilot alemany ha aconseguit ser el més ràpid en l'arrencada de la segona jornada dels tests de Fórmula 1 a Montmeló, en un dia de molt fred i climatologia adversa

Actualitzat

Dia de tests de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya del tot condicionat per la climatologia, i és que els ni els monoplaces de la categoria reina de l'automobilisme es poden escapar del temporal de neu que progressivament està envaint Catalunya durant aquest dimarts.
Matí de poca activitat a l'asfalt, i és que les gèlides temperatures han afavorit que pocs pilots s'aventuressin a sortir a la pista a primera hora. Cap al migdia, amb el termomètre una mica més a favor, els Fórmula 1 han començat a sortir dels boxes. En un primer moment, Valteri Bottas s'ha apropiat del millor temps amb un 1:20.270 i, a més, ha estat dels pilots que més estona ha estat en pista.
Les escuderies, conscients que el dia estava molt lluny de millorar, han acordat no fer l'habitual aturada del migdia i fer una sessió contínua de tests fins a mitja tarda o fins que la meteorologia ho permeti.
Sebastian Vettel, que debutava en els primers tests oficials de la temporada 2018, ha sortit a la pista amb la intenció de demostrar que el seu Ferrari és, un any més, un dels ferms aspirants al títol, i no ha trigat gaire ha destrossar el temps de Vateri Bottas i el seu Mercedes, amb un espectacular 1:19.673. Això sí, l'alemany, en el seu afany d'exhibir múscul, ha donat un petit ensurt sortint de la pista. Tot ha quedat en una bandera vermella per netejar alguns objectes que han quedat enmig del traçat, però el de Ferrari no ha tingut cap problema per reincorporar-se a l'asfalt tot sol.

Per la tarda s'ha pogut veure la insòlita imatge de volves de neu caient sobre el Circuit de Barcelona-Catalunya mentre alguns, més aviat pocs, monoplaces rodaven pel traçat català per tal de posar a prova els seus flamants nous vehicles amb els que competiran en el Mundial de Fórmula 1 del 2018. Els temps, però, han anat caient. Vettel s'ha consolidat com l'home és ràpid i més fiable del dia -ha fet més voltes que ningú, 98 en total- seguit de Bottas i Vandoorne que ha deixat una sensació agredolça després d'aconseguir un meritori tercer millor temps un cop superats els problemes mecànics que ha patit el seu McLaren. Un altre dels noms del dia ha estat el del veterà pilot provador de Williams, Robert Kubica, que conduït el seu monoplaça durant 46 voltes.

La classificació de temps ha quedat de la següent manera:

 

 

 

Anar al contingut