Vettel
Vettel ha passat a liderar els entrenaments lliures del GP d'Àustria (Reuters)
Motor

Sebastian Vettel remunta en l'últim entrenament lliure del Gran Premi d'Àustria de Fórmula 1

L'alemany relega Hamilton al segon lloc després que l'anglès havia dominat les dues sessions de divendres; Sainz ha acabat desè i Alonso, quinzè

Actualitzat

Sebastian Vettel ha estat el més ràpid en el tercer i últim entrenament lliure per al Gran Premi d'Àustria, el novè del campionat, que es disputa al Red Bull Ring de Spielberg. En la seva millor volta, l'actual líder del Mundial ha cobert els 4.318 metres de la pista d'Estiria en un minut, cinc segons i 92 mil·lèsimes, 269 menys que Lewis Hamilton. D'aquesta manera, Vettel remunta contra l'anglès, que havia dominat tota la jornada de divendres.

Els seus companys d'equip respectius, Valtteri Bottas (Mercedes) i Kimi Räikkönen (Ferrari), han ocupat, per aquest ordre, el tercer i el quart lloc en la taula de temps de l'últim assaig. Els han seguit Max Verstappen i Daniel Ricciardo, els dos pilots de Red Bull, l'equip que corre a casa.

Carlos Sainz ha millorat sensiblement l'actuació del primer dia i ha acabat desè, mentre que Fernando Alonso, un altre cop amb problemes de motor, ha reculat fins a la quinzena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut