Fórmula 1

Sebastian Vettel domina els primers tests de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot alemany de Ferrari ha estat el més ràpid, seguit pel McLaren de Carlos Sainz i el Haas del francès Sébastien Grosjean

Actualitzat

La nova temporada de Fórmula 1 escalfa motors, i és que aquest mateix dilluns, al Circuit de Barcelona-Catalunya, s'inaugura la primera tanda de tests previs abans de l'inici de la competició. Des d'aquest dilluns 18 de febrer fins al dijous 21 i, després, des del dimarts 26 de febrer fins al divendres 1 de març, els monoplaces de la categoria reina de l'automobilisme rodaran pel traçat català per acabar d'ajustar tots els detalls abans del primer Gran Premi de la temporada, que es disputa a mitjans de març (del 15 al 17) a Melbourne, a Austràlia.

Els tests del Circuit de Barcelona-Catalunya serviran per veure les cares noves que s'asseuran al volant dels monoplaces, el disseny dels nous Fórmula 1 i, sobretot, per poder recollir les primeres sensacions amb què, a excepció de Mercedes, totes les escuderies intentaran desbancar Lewis Hamilton del seu tron; i és que el pilot britànic ja suma cinc títols mundials, quatre dels quals aconseguits en els últims cinc anys.

En la primera presa de contacte amb l'asfalt de Montmeló, Sebastian Vettel, amb el seu Ferrari, ha estat el més ràpid (1:18.161) i, a més, s'ha fet un fart de rodar i ha completat 169 voltes; cap altre pilot ha estat en pista tanta estona. El segon millor temps de la jornada ha estat pel McLaren de Carlos Sainz, a gairebé quatre dècimes del registre de l'alemany, i el tercer l'ha fet el francès Sébastien Grosjean (Haas), seguit per Max Verstappen i Kimi Räikkönen. El vigent campió del món, l'anglès Lewis Hamilton, només ha rodat a la tarda i ha fet el novè millor temps dels onze pilots que han sortit a rodar.

 

Els primers dies de tests, els pilots i els monoplaces es distribuiran de la següent manera:

Alfa Romeo, l'última escuderia a presentar-se

El circuit ha estat l'escenari de la presentació de l'última escuderia que faltava per mostrar-se en societat: Alfa Romeo. El nou equip és l'antic Sauber i té en la seva parella de pilots tot un campió del món: Kimi Räikkönen. El finlandès, que arriba procedent de Ferrari, tindrà de company l'italià Antonio Giovinazzi.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut