Vettel sortirà des de la "pole" del GP de Hockenheim (EFE)
Fórmula 1

Sebastian Vettel aconsegueix la pole a Hockenheim i s'apunta el rècord del circuit alemany

L'alemany sortirà des del primer lloc a Hockenheim. Vettel ha superat el finlandès Valteri Bottas i l'holandès Mark Verstappen. El britànic Lewis Hamilton ha tingut problemes amb els seu Mercedes i no ha passat de la segona sessió de qualificació

Francesc RosésActualitzat

El pilot alemany Sebastian Vettel (Ferrari) ha aconseguit aquest dissabte la "pole" en el Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1, per davant dels finlandesos Valtteri Bottas (Mercedes) i Kimi Räikkönen (Ferrari). El principal rival de Vettel, Lewis Hamilton, sortirà catorzè després dels problemes que l'han impedit participar en la Q2.

Gràcies a un temps d'1:11.212, nou rècord a Hockenheim, Sebastian Vettel iniciarà la cursa de diumenge des del primer lloc. La "pole" el col·loca en una situació ideal per ampliar el seu avantatge al capdavant del Mundial. Carlos Sainz sortirà vuitè i Fernando Alonso, onzè.

Cop de teatre en la primera fase dels entrenaments quan una petita sortida de pista podria haver estat origen d'un problema hidràulic en el Mercedes del segon classificat en el Mundial. Hamilton no ha pogut continuar i estarà obligat a fer una bona remuntada per no acabar massa lluny de l'actual líder del campionat.

Vettel ha marcat el millor temps, i Valtteri Bottas ha estat segon, de manera que el company de Hamilton acompanyarà al pilot de Ferrari en la primera línia de l'engraellat. El tercer millor temps l'ha establert Kimi Raikkonen, mentre que Max Verstappen sortirà quart. El company del pilot holandès a Red Bull, Daniel Ricciardo,  ja no ha participat en la Q2 sabent que demà estarà obligat a sortir des de boxes després d'haver canviat tres components del seu motor.

La superioritat dels motors Ferrari ha tornat a quedar confirmada amb la presencia de cinc cotxes amb motors italians entre els deu primers classificats.

 


 

Anar al contingut