Hoquei patins

Se suspenen tres partits de l'OK Lliga pel temporal

El Lloret-Lleida, el Girona-Palafrugell i el Vic-Igualada previstos per aquest vespre s'han suspès, mentre que es mantenen el Liceo-Calafell, el Voltregà-Reus i el Taradell-Noia

Actualitzat

Aquest dimarts s'han ajornat tres partits corresponents a la 17a jornada de l'OK Lliga que estan previstos per aquest vespre a causa del temporal Gloria i els problemes de mobilitat. Són el Lloret-Lleida, el Girona-Palafrugell i el Vic-Igualada.

Els lleidatans eren reticents a sortir a la carretera en aquestes condicions adverses i el Lloret ha accedit a l'ajornament per evitar riscos innecessaris en el desplaçament.


També s'ha ajornat fins dimarts que ve el partit entre el Vic i l'Igualada per les mateixes circumstàncies. I també el Girona-Palafrugell. L'Ajuntament de Girona ha confirmat al seu compte de Twitter que la suspensió ha estat de mutu acord per problemes de mobilitat.

Per la seva banda, el Calafell ha viatjat cap a Galícia per jugar aquesta nit a la pista del Liceo de la Corunya, mentre que estan pendents de com evoluciona el temporal a Osona per saber si es podran disputar els partits Voltregà-Reus i Taradell-Noia, previstos per a les 9 del vespre.

 

Anar al contingut