Futbol internacional

Se suspèn l'amistós entre Israel i l'Argentina de dissabte a Jerusalem

Els futbolistes argentins, donada la situació política que viu la zona i les amenaces que han rebut tant ells com les seves famílies, han preferit no viatjar i quedar-se a Barcelona

Actualitzat

El partit amistós que aquest dissabte havien de disputar Israel i l'Argentina a Jerusalem ha estat finalment suspès. Les protestes de la Federació Palestina de Futbol han estat finalment ateses per l'Associació de Futbol Argentina (AFA). Els palestins s'han manifestat aquests últims dies en contra de la disputa d'un partit que consideren que seria sinònim d'avalar la posició d'Israel que, segons els palestins, ocupen la seva capital, Jerusalem.

Els futbolistes argentins, donada la situació política que viu la zona i les amenaces que han rebut tant ells com les seves famílies, han preferit no viatjar i quedar-se a Barcelona, on aquests dies preparen el Mundial a les instal·lacions del Barça de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Avui s'ha vist pel voltants d'on s'entrenen els jugadors argentins un grup d'activistes propalestins protestant per la disputa del partit.

Hugo Moyano, vicepresident segon de l'AFA, ha confirmat la suspensió del partir en declaracions a Radio 10: "Em sembla bé que s'hagi suspès el partit de l'Argentina amb Israel. S'ha fet el correcte, no valia la pena. El que passa en aquests llocs, on maten tanta gent, com a ésser humà, no es pot acceptar de cap manera. Les famílies dels jugadors estaven patint per les amenaces".

Confirmada la suspensió, l'AFA està fent gestions d'última hora per poder disputar un amistós aquell mateix dia a Barcelona abans de viatjar cap a Rússia.

ARXIVAT A:
MessiMundial Rússia 2018
Anar al contingut