Bojan Krkic celebra un gol amb la selecció catalana
El partit havia de servir per acomiadar Bojan Krkic (FCF)
Futbol

Se suspèn el Catalunya-Mali

La selecció de Mali va comunicar ahir al vespre que no podrà venir per "motius aliens". La Federació Catalana retornarà els diners de les entrades a tothom que n'hagi comprat

Redacció Esport3Actualitzat

El 8 de juny estava previst que la selecció catalana absoluta de futbol disputés a Lleida el seu tradicional partit amb Mali. Finalment, però, se suspèn perquè la Federació de Mali va comunicar ahir al vespre a la catalana que no podrà venir per "motius aliens".

A les 16.00, al Palau de la Generalitat, estava prevista la presentació oficial del partit amb la consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat, Laura Vilagrà. L'acte es va comunicar ahir al migdia, però a la tarda van rebre la notificació que ho anul·la tot.  

L'enfrontament havia de servir com a comiat de Bojan Krkic, que fa unes setmanes va anunciar la seva retirada. Sobre aquest fet, el president de la Federació catalana de futbol, Joan Soteras, ha explicat en un acte aquest migdia que "no és una cosa que es pugui solucionar amb quinze dies però alguna cosa farem amb Bojan perquè creiem que s'ho mereix, ell tenia molta il·lusió... No sé què farem amb ell, però alguna cosa farem". 

La Federació Catalana retornarà els diners de les entrades a tots els aficionats que n'havien comprat. L'últim partit que va disputar Catalunya va ser contra Jamaica el maig del 2022 a Montilivi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut