Óscar Pérez descansarà al Karakorum.
Óscar Pérez descansarà al Karakorum.
Alpinisme

Se suspèn de forma definitiva el rescat del muntayenc aragonès Óscar Pérez

Les possibilitats de trobar amb vida el muntanyenc aragonès Óscar Pérez són cada vegada més escasses. L'equip de salvament ha hagut de suspendre el rescat per culpa del mal temps i la impossibilitat d'arribar fins a la zona on es troba Óscar Pérez, incomunicat a 6.300 metres d'altitud al Latok II pakistanès. A hores d'ara ningú sap si l'alpinista continua viu, ja que fa deu dies que està sol, i amb una cama i un braç trencats. Però amb les tasques de salvament avortades, semblen esgotades del tot les opcions que se'n pugui sortir.

Actualitzat
El rescat del muntayenc aragonès Óscar Pérez, que des de fa deu dies es troba atrapat a més de 6.000 metres al Latok II pakistanès, ha estat suspès a causa de les males condicions meteorològiques, segons ha informat el club d'Osca Peña Guara, al qual pertany.

"De comú acord dels tres grups de treball de l'operatiu del rescat, hem decidit suspendre les activitats davant l'avanç del mal temps, que impedeix continuar amb aquesta tasca, les dificultats tècniques de la ruta, les poques possibilitats de trobar Òscar amb vida i, sobretot, pel risc per a la seguretat dels portadors d'altura i dels escaladors en aquestes males condicions", informa el comunicat.
Anar al contingut