John Geddert entrenava l'equip que va guanyar l'or als Jocs Olímpics de Londres el 2012 (Getty Images)
Gimnàstica

Se suïcida l'exentrenador de gimnàstica olímpica dels EUA John Geddert després de ser imputat per agressió sexual

John Geddert, de 62 anys, s'ha suïcidat aquest dijous després d'haver estat imputat amb 24 càrrecs, que inclouen agressió sexual i tràfic de persones, relacionats amb el seu treball amb esportistes

Redacció Esport3Actualitzat

L'exentrenador de l'equip femení olímpic de gimnàstica dels Estats Units John Geddert s'ha suïcidat aquest dijous després d'haver estat imputat amb 24 càrrecs, que inclouen agressió sexual i tràfic de persones, relacionats amb el seu treball amb esportistes, segons ha informat la fiscal general de l'estat de Michigan, Dana Nessel. En un comunicat, Nessel ha dit que el cos de Geddert, de 62 anys, va ser trobat sense vida després d'haver-se suïcidat.

Estava previst que Geddert comparegués davant un tribunal aquest dijous, després d'haver estat acusat formalment per la fiscal d'"almenys una agressió sexual i incidents múltiples d'abusos físics contra dotzenes dels seus joves atletes".
 
L'obertura d'una investigació contra Geddert va ser el febrer del 2018, arran del cas de Larry Nassar, l'exmetge esportiu que va abusar sexualment de centenars de nenes i adolescents i que va ser condemnat a més de 300 anys de presó.

Geddert va entrenar l'equip dels EUA que va guanyar la medalla d'or en els Jocs Olímpics del 2012, a Londres.

Anar al contingut