Àlex Palou, tercer en la primera cursa de Fórmula Indy a Road America (EFE)
Àlex Palou, tercer en la primera cursa de Fórmula Indy a Road America (EFE)
Motor

Scott Dixon s'imposa a la Fórmula Indy de Road America i Àlex Palou fa el seu primer podi

La cursa l'ha guanyat Scott Dixon, i Will Power ha acabat en el segon lloc davant Palou

Francesc RosésActualitzat

El pilot català Àlex Palou ha aconseguit acabar tercer en la primera de les dues curses de Fórmula Indy que es disputen aquest cap de setmana al circuit de Road America. Aquest ha estat el primer podi modalitat reina als Estats Units.

La cursa l'ha guanyat el neozelandès Scott Dixon, en la que ha estat la seva tercera victòria consecutiva des de l'inici del campionat. El pilot de l'equip Chip Ganassi Racing ocupava el novè lloc en l'engraellat, però ha anat remuntant. Josef Newgarden, líder durant la primera part de la cursa, ha perdut l'oportunitat de guanyar després de calar el motor del seu monoplaça dues vegades en la seva segona aturada a boxes.

Will Power ha acabat en segon lloc davant Palou, que ha avançat Ryan Hunter-Reay, guanyador de les series Indy l'any 2012, dues vegades en el primer revolt després de les dues neutralitzacions de la cursa.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor, que porta un cotxe de l'equip Dale Coyne Racing, havia començat la cursa des del tretzè lloc, i ha estat primer dels rookies. Ell mateix no s'ho acabava de creure:

 

Anar al contingut