Automobilisme

Schumacher s'imposa a Magny-Cours i retalla distàncies amb Alonso, que ha estat segon

Michael Schumacher està disposat a pressionar Fernando Alonso fins al final. El "Kaiser" ha sumat en territori Renault, el circuit de Magny-Cours, la seva segona victòria consecutiva i ha retallat dos punts més el marge del pilot asturià al capdavant del Mundial de Fórmula 1. Ara són ja tan sols 17 punts els que manté Alonso sobre Schumacher, quan falten encara set grans premis per disputar-se. El català Pere Martínez de la Rosa, per primer cop aquesta temporada al voltant del McLaren, ha ocupat una meritòria setena posició final.

Actualitzat

Schumacher ha aprofitat a la perfecció el fet de sortir des de la primera posició de la graella. Amb el suport del seu company d'equip, Felipe Massa, el pilot alemany ha obert aviat un marge important sobre Fernando Alonso, que ha vist com Massa li feia de tap i el privava d'acostar-se a Michael Schumacher. Tot i que l'estratègia de Renault era a dues aturades i no a tres, com en el cas dels Ferrari de Massa i Schumacher, el temps perdut a l'inici de la cursa ha estat preciós, i Alonso només ha pogut aprofitar el pas pels boxs per superar Felipe Massa, que ha acabat en la tercera plaça final.

El quart lloc ha estat per al "germaníssim", Ralf Schumacher, al volant del Toyota. Pel que fa als McLaren, Kimi Raikkonen ha ocupat la cinquena posició, mentre que Pere Martínez de la Rosa ha aprofitat la seva oportunitat a la perfecció per situar-se en el setè lloc final. De la Rosa, que sortia des del vuitè lloc de la graella, ha mantingut un frec a frec espectacular amb l'australià Mark Webber, a qui finalment ha acabat superant. Són els dos primers punts per a De la Rosa, que ha substituït el colombià Juan Pablo Montoya a l'equip McLaren.

Amb els resultats del GP de França, Michael Schumacher retalla dos punts més l'avantatge de Fernando Alonso al capdavant del campionat. L'asturià suma ara 96 punts, per 79 del "Kaiser". Ara falten set grans premis per disputar-se, o el que és igual, 70 punts com a màxim per a un hipotètic pilot que fos capaç d'endur-se el triomf en totes les curses que queden.

Si bé la regularitat d'Alonso -sis triomfs i quatre segons llocs en onze curses- fa pensar que l'asturià té controlada la situació en el campionat, la pressió de Michael Schumacher pot posar-lo en dificultats en les pròximes curses. El següent Gran Premi tindrà lloc el pròxim 30 de juliol al circuit alemany de Hockenheim.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut