Messi celebrant un gol (EFE)
Barça

Schreuder lloa la figura de Leo Messi dins de l'ecosistema Barça

El segon entrenador del Barça es desfà en elogis sobre la implicació del davanter argentí en el dia a dia de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

El segon entrenador del Barça, Alfred Schreuder, s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi en una entrevista concedida al mitjà neerlandès AD. L'ajudant de Ronald Koeman ha exalçat la figura del davanter argentí en el dia a dia de l'equip, posant com a exemple una curiosa anècdota viscuda amb ell i Gerard Piqué.

"Vam fer un entrenament i vaig voler explicar-li al Gerard, que havia estat lesionat molt temps, quina era la intenció. Messi es va unir a nosaltres i em va dir: 'Alfred, no fa falta, ja l'he posat al dia'. Aquest és Messi, ho veu tot. Ell ho entén tot, vigila tot el que envolta l'equip i ja està pensant en el futur, com nosaltres."

El neerlandès també ha fet referència a la duresa que els rivals empren contra el 10 del Barça per aturar el seu joc.

"Equips com el Getafe, l'Atlètic de Madrid o l'Athletic estan disposats a frenar-lo excedint el límit, i el Leo rep cinc o sis faltes per partit. Sense públic pots sentir el que comenten els rivals entre ells, i del Leo diuen: 'Fes-li falta', 'Fes-lo caure a puntades'. Però això no funciona i li han de donar cops amb les mans."

Schreuder també ha fet referència a la remuntada del Barça a la Copa del Rei contra el Sevilla, i ha destacat l'ambició de l'equip.

"És bo veure com jugadors com Messi, Busquets i Piqué, que ho han guanyat tot, segueixen sent feliços com si fossin nens. Això indica que hi ha energia, alegria i desenvolupament dins de l'equip. Està clar que aquest no és el Barça de fa set o vuit anys, però l'equip està realment avançant."

Anar al contingut