Saúl Craviotto tornarà a treballar com a agent de la Policia Nacional a Gijón
Saúl Craviotto tornarà a treballar com a agent de la Policia Nacional a Gijón
Piragüisme

Saúl Craviotto es reincopora com a agent de la Policia Nacional a Gijón

El piragüista lleidatà treballarà en la Unitat de Prevenció i Reacció de la Brigada de Seguretat Ciutadana després de demanar la seva reincorporació davant la decisió del Comitè Olímpic Internacional de posposar al 2021 els Jocs de Tòquio

Actualitzat

Saúl Craviotto, tres vegades campió de món i dues olímpic de piragüisme, s'ha reincorporat aquest dimecres al seu lloc com a agent del Cos Nacional de Policia a la comissaria de Gijón per ajudar els seus companys mentre es prolongui la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19.
  
Segons han informat fonts policials, el piragüista lleidatà treballarà a la Unitat de Prevenció i Reacció de la Brigada de Seguretat Ciutadana de Gijón fins que pugui tornar a centrar-se en els seus entrenaments després de demanar la seva reincorporació davant la decisió del Comitè Olímpic Internacional de posposar al 2021 els Jocs de Tòquio.
  
Craviotto, esportista de la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM), ha qualificat de "sensat" ajornar els Jocs de Tòquio "encara que sigui un pal dur després de 3 anys preparant-los", i ha enviat un missatge en nom de la delegació espanyola: "Ens deixarem la pell més que mai perquè el nostre país es mereix una alegria".
  
Als seus 35 anys, el piragüista català continua sent una de les grans opcions espanyoles per brillar a la capital japonesa després d'haver guanyat dues medalles d'or a Pequín 2008 (K2 500 metres) i a Rio de Janeiro 2016 (K2 200) i haver aconseguit la plata al K1 200 de Londres 2012 i el bronze en aquesta mateixa prova a Rio, fa quatre anys.

"La decisió que els Jocs siguin a l'estiu de 2021 és la més assenyada i correcta donada la situació que vivim a nivell mundial. És un pal dur perquè portem tres anys preparant-nos per a aquesta cita, però és el que toca i el més important és la salut. Els Jocs queden en segon, tercer o quart pla, i cal fer cas a les restriccions sanitàries i quedar-nos a casa, que és la millor manera de combatre aquesta pandèmia i ja hi haurà temps de preparar-se", ha explicat Craviotto en unes declaracions difoses per la UCAM.

ARXIVAT A:
Coronavirus Jocs Olímpics
Anar al contingut