Craviotto, Arévalo, Walz i Germande són els vigents subcampions mundials de K4 500 (@RFEPiraguismo)
Piragüisme

Saúl Craviotto buscarà la seva cinquena medalla olímpica als Jocs de Tòquio

El palista lleidatà ha estat seleccionat per la Federació Espanyola de Piragüisme per formar part de la tripulació del K4 500 que competirà als Jocs juntament amb Marcus Cooper Walz, Carlos Arévalo i Rodrigo Germande

Saúl Craviotto disputarà els seus quarts Jocs Olímpics a Tòquio, on intentarà penjar-se la cinquena medalla olímpica del seu palmarès. El palista lleidatà ha estat seleccionat per la Federació Espanyola de Piragüisme per formar part de la tripulació del K4 500 que competirà als Jocs juntament amb Marcus Cooper Walz, Carlos Arévalo i Rodrigo Germande.

El seleccionador espanyol, Miguel García, considera que aquesta tripulació, vigent subcampiona mundial, és la que ha demostrat que ofereix més garanties d'èxit de cara a la cita olímpica a la capital japonesa.

Craviotto, de 36 anys i amb quatre medalles olímpiques al seu palmarès, liderarà amb la seva experiència un equip potent amb Marcus Cooper Walz, campió olímpic en K1 1.000 a Rio 2016; Carlos Arévalo, subcampió mundial en K4 500, i Rodrigo Germande, diploma olímpic en K4 1.000 a Rio.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut