Sauber està negociant amb Honda un acord per al subministrament de motors la temporada que ve
Fórmula 1

Sauber negocia amb Honda un acord perquè li subministri els motors la temporada 2018

El baix rendiment dels McLaren amb Honda no atemoreixen l'escuderia suïssa, que es planteja fer el salt a la motorista japonesa per qüestions econòmiques

Actualitzat

Segons informa la revista especialitzada en motor Autosport, l'escuderia Sauber està negociant amb Honda un acord per a què la motorista nipona li subministri els motors la propera temporada.

La mateixa cap de l'equip, Monisha Kaltenborn, ha admès obertament que les converses amb Honda estan obertes i que ja han tingut diverses trobades. De tota manera, la màxima responsable de l'escuderia suïssa també ha reconegut que "no és l'única opció", deixant la porta oberta a l'evolució dels McLaren al llarg d'aquesta temporada i és que el malson que estan vivint els de Woking d'ençà que roden amb el motor japonès -ja fa dos anys- és de domini públic.

En tot cas, el possible acord arriba en un moment que la continuïtat d'Honda a la Fórmula 1 està carregada de dubtes després que McLaren reconegués haver trucat a la porta de Mercedes. De la banda de Sauber, una escuderia amb pocs recursos, veuria l'acord amb la motorista japonesa -avui, molt devaluada- com una bona sortida econòmica als seus balanços ja que enguany han de pagar a Ferrari uns 20 milions d'euros en concepte del subministrament de les unitats de potència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut