Sergio Reguilón advertint el col·legiat dels fets (EFE)
Premier League

S'atura el Newcastle-Tottenham per una emergència mèdica entre el públic

Un aficionat s'ha trobat malament i els jugadors del Tottenham s'han adonat ràpidament de la circumstància. El partit s'ha pogut reprendre uns minuts més tard, però no s'ha jugat mentre els metges dels dos equips atenien l'espectador, que està estable

Redacció Esport3 Actualitzat

El partit de la vuitena jornada de la Premier League que enfrontava el Newcastle i el Tottenham a Saint James' Park s'ha aturat en el minut 41 de la primera meitat (1-2) quan un dels jugadors ha detectat que un espectador tenia un problema de salut de consideració. El central de l'equip visitant Eric Dier ha corregut cap a la banqueta del conjunt local demanant un desfibril·lador per atendre l'aficionat en qüestió.

Sergio Reguilón, mentrestant, ha advertit de la circumstància l'àrbitre del partit, André Marriner. Immediatament, el partit s'ha aturat, i després d'uns minuts en què els jugadors han continuat sobre el terreny de joc, l'àrbitre ha ordenat la seva retirada als vestidors. Poc després, s'ha permès la represa del partit després d'uns breus exercicis de reescalfament, en saber-se, al mateix temps, que l'aficionat havia pogut ser estabilitzat i traslladat a un centre hospitalari.

Anar al contingut