Esports

La inversemblant arribada a meta d'un atleta en una mitja marató

Cop de teatre de Luis Agustín Escriche, guanyador de la Mitja Marató de l'Alcúdia, per un motiu purament econòmic

Redacció Esport3Actualitzat

L'speaker de la Mitja Marató de l'Alcúdia (País Valencià) ja proclamava per la megafonia la victòria de Luis Agustín Escriche quan s'acostava a la línia d'arribada. Però en l'últim metre s'ha aturat de cop, Escriche s'ha posat a mirar el cronòmetre i ha esperat 28 segons exactes a trencar la cinta de la meta.

Tot i el seu cop de teatre final, s'ha adjudicat igualment la setena edició de la competició. No hi havia premi per a la victòria, però sí 150 euros per al rècord que ha deixat en 1h 08m 45s, superant en 35 segons l'anterior (1h 09m 20s). Justament aquesta ha estat la raó per la qual ha endarrerit la seva entrada triomfal. El corredor del Club d'Atletisme d'Albacete ha confessat en acabar que la seva intenció és tornar l'any que ve per establir una nova millor marca de la competició i embutxacar-se 150 euros més.

 

En una entrevista a Instagram amb Trinkel, Escriche ha explicat que és un corredor popular i que aquesta cursa forma part de la seva preparació cap a la Mitja Marató de València, on vol baixar d'1h 05m.

Escriche no es penedeix de la seva acció:

"Jo em guanyo la vida treballant, però ja que inverteixes cada dia un temps, si en alguna cursa t'emportes algun extra, benvingut sigui."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut