bàsquet

Satoransky, segona part: "Va ser un somni jugar la NBA i ha estat un somni tornar al Barça"

El txec enceta la segona etapa com a blaugrana, després de sis temporades de parèntesi a l'NBA

Redacció Esport3Actualitzat

L'endemà d'aconseguir el primer títol de la temporada, la Lliga Catalana, i tres dies abans de tornar a desafiar la Penya a la Supercopa, el Barça ha presentat en bloc els sis reforços arribats a l'estiu: Paulí, Kalinic, Da Silva, Tobey, Vesely i Satoransky, que torna al club on va jugar entre el 2014 i el 2016. El txec ja no és cap rookie, i durant l'acte s'ha erigit en portaveu dels nous fitxatges:

"L'èxit de l'equip es mesura en títols, i tots volem fer una gran temporada. Esperem complir els objectius, anar millorant i viure el present."

Satoransky enceta la segona etapa com a blaugrana, després d'un parèntesi a l'NBA. En sis temporades als Estats Units ha militat en quatre franquícies (Washington, on va començar i acabar la seva aventura nord-americana, Chicago, Nova Orleans i San Antonio) i amb 30 anys fa el pas de tornar a Europa. "Sato" positivitza totes les experiències que s'ha anat trobant pel camí:

"Va ser un somni jugar la NBA i ha estat un somni tornar al Barça."

Aspira a fer oblidar les bones prestacions del grec Calathes i a aixecar més títols que en la seva primera etapa al Palau, quan només va alçar una Supercopa. En els set anys que ha jugat a l'ACB, entre Sevilla (2009-2014) i Barça, Satoransky acumula 252 compromisos, i una mitjana de 8,6 punts i 3,2 assistències per partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut