Futbol

Sarriugarte és el tècnic elegit per dirigir l'Athletic de Bilbao

Félix Sarriugarte serà el nou entrenador de l'Athletic de Bilbao, en substitució del destituït Javier Clemente. Sarriugarte, exjugador del club biscaí, va entrenar la temporada passada el filial de l'Athletic. Format en les categories inferiors de Lezama, el nou tècnic del Bilbao va ser jugador -entre altres equips- de l'Oviedo i el Las Palmas. Com a entrenador, Sarriugarte ha entrenat les categories inferiors de l'Oviedo, el Las Palmas i l'Athletic de Bilbao. A les últimes hores havia sonat també el nom de Miguel Ángel Lotina per fer-se càrrec de la plantilla blanc-i-vermella. Finalment, però, l'elegit ha estat Sarriugarte.

Actualitzat

El president de l'Athletic, Fernando Lamikiz, ha presentat Sarriugarte com el "nou Klinsmann" del club biscaí. Segons Lamikiz, igual que el tècnic de la selecció alemanya, Sarriugarte ha estat nomenat tècnic del primer equip del Bilbao malgrat no tenir cap mena d'experiència prèvia en la direcció d'un equip professional. Lamikiz és conscient que una decisió d'aquest tipus suposa un risc, però considera que Sarriugarte "respon a tots els requisits indispensables" per seure a la banqueta de San Mamés.

"La seva capacitació és plena. És una persona jove, amb projecció, amb uns mètodes de treball moderns i que coneix perfectament l'Athletic", ha assegurat Lamikiz. El president del club biscaí considera que l'elecció de Sarriugarte suposa el tipus d'aposta que s'està fent actualment a tot Europa. "S'està apostant per una manera de treballar i no per noms", assegura Lamikiz.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut