Saras Jasikevicius durant una protesta contra l'arbitratge (EFE)
Eurolliga

El Barça mostra el seu malestar a l'Eurolliga per l'arbitratge a la final

El club blaugrana considera que l'arbitratge va ser molt rigorós i va castigar la defensa blaugrana amb moltes faltes personals

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça no va poder sumar la tercera Eurolliga de la seva història. L'Anadolu Efes es va imposar al conjunt blaugrana en un partit molt intens a Colònia (81-86). Durant la final, Saras Jasikevicius es va mostrar molt descontent amb algunes de les decisions arbitrals i aquestes queixes han provocat que el club blaugrana hagi mostrat el seu malestar a l'Eurolliga per l'arbitratge.

El Barça considera que l'arbitratge va ser molt rigorós i va castigar la defensa blaugrana amb moltes faltes personals. En total, els àrbitres van xiular 30 faltes al Barça, la tercera xifra més alta en una final de l'Eurolliga des del 2008. Només el CSKA el 2016 i el Reial Madrid el 2013 van superar aquesta xifra (33).

Un factor que el tècnic blaugrana va volar destacar a la roda de premsa posterior al partit. "L'Eurolliga tindrà notícies nostres", va afirmar.

"No em vull posar en massa problemes. Però estic descontent d'algunes coses. L'Eurolliga tindrà notícies nostres, segur. Això no ho podem deixar així."

Jugadors blaugranes com Pau Gasol, Nikola Mirotic o Àlex Abrines es van mostrar abatuts al final del partit. Tots ells van destacar la duresa de la derrota contra l'Efes, però van coincidir que l'equip ha de mirar endavant perquè queden els play-offs de la Lliga.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut