Santiago Bueno, disputa una pilota durant un partit del Sud-americà sub-20 (EFE)
Barça

Santiago Bueno, el jove central que ha fitxat el Barcelona pensant en el futur, ja ha posat rumb a Barcelona

El jove central uruguaià procedent de Peñarol de Montevideo arriba a Barcelona després de proclamar-se campió del Sud-americà sub-20 amb la seva selecció

Joan CaubetActualitzat

El jove central uruguaià Santiago Bueno, que dissabte passat es va proclamar, amb la seva selecció, campió del Sud-americà sub-20, ja ha posat rumb a Barcelona per incorporar-se al club blaugrana procedent del Peñarol de Montevideo. El fitxatge es va fer oficial el 31 de gener i el jugador va signar fins al 30 de juny del 2019.

Bueno, de només 18 anys, arriba per jugar amb el juvenil A del Barça i amb la vista posada en la pròxima temporada on s'espera que estigui amb el filial blaugrana. L'uruguaià, molt emocionat, ha compartit a Twitter una carta d'agraïments on ha fet referència als seus companys i al seu club: "Ja embarcant rumb a Barcelona vull dir-los gràcies a tots per haver estat part d'això, un dels moments més feliços de la meva vida esportiva. El primer que em ve al cap és agrair d'un en un la feina de cada cos tècnic i formadors que vaig tenir en el Peñarol i en les diferents seleccions juvenils".

No ha pogut deixar passar l'ocasió per mostrar el seu agraïment a la família, mostrar-se orgullós pel club on arriba i on espera créixer, però deixant clar que tornarà algun dia a casa: "Ara començo una etapa bonica en la meva carrera per seguir creixent i formant-me com a professional i persona en un club gegant com el FC Barcelona, sempre amb l'objectiu de créixer i triomfar a Europa i la selecció uruguaiana per tornar algun dia al meu país a complir el somni de sortir campió amb la samarreta de Peñarol".


 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut