Els tècnics Ricardo Martinena (Santboiana) i Sergi Guerrero (FC Barcelona), mostrant les samarretes dels seus respectius equips (Foto: Xavier Bertran)
Rugbi

Santboiana i Barça, a punt per a un nou derbi a la Divisió d'Honor de Rugbi

Els entrenadors dels dos equips s'han trobat al Municipal Baldiri Aleu abans del derbi d'aquest diumenge (11.45, Esport3)

Xavier BertranActualitzat

Trobada aquest divendres al Camp Municipal Baldiri Aleu entre l'entrenador de la Santboiana, Ricardo Martinena, i el del Barça, Sergi Guerrero, abans del partit que aquest diumenge (11.45, Esport3) enfrontarà els seus equips en partit corresponent a la segona volta de la Divisió d'Honor de Rugbi. Els dos tècnics han intercanviat impressions abans de la disputa d'aquest nou derbi, en què arriben a la classificació separats por només dos punts. El conjunt blaugrana és cinquè, amb 34 punts, i ocupa posicions de play-off, mentre que els del Baix Llobregat són setens amb dos punts menys que els barcelonistes.

Es compleixen 95 anys des del primer partit que van jugar els dos equips, que tornaran a coincidir després d'haver-se enfrontat ja en dues ocasions aquesta temporada. Primer va ser en la Supercopa Catalana disputada que es va jugar a Olot i que va acabar amb victòria del Barça per 17-21. Els dos conjunts es van tornar a trobar en el partit de la primera volta de la Lliga, i aquesta vegada el triomf va ser per a la Santboiana després de remuntar el marcador en els últims instants a la Foixarda (26-27).

Els dos tècnics confien en la victòria dels seus respectius equips en el partit d'aquest diumenge, a les 11.45, en directe per Esport3. La taquilla d'aquest matx tindrà un motiu solidari, ja que es destinarà íntegrament a fer front a la cronificació de la pobresa familiar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut