Barça

Sandro Rosell intercanvia idees i opinions sobre el Barça en una conversa a través de Twitter

L'empresari Sandro Rosell, que es convertirà en candidat a les eleccions del Barça quan es convoquin els comicis, ha assegurat que la millor virtut de l'actual president, Joan Laporta, és "que és culer", durant una trobada virtual que ha mantingut a la xarxa social Twitter. Rosell ha utilitzat aquest canal durant uns 75 minuts per comunicar-se amb els aficionats del Barça, però s'han desbordat les previsions de participació, ja que li han realitzat gairebé 600 preguntes de les quals amb prou feines n'ha pogut respondre a 36.

Actualitzat
Rosell, que s'ha expressat preferentment en català, però també ha utilitzat el castellà i l'anglès, ha advertit que "algunes coses" que li preguntarien no les podia respondre en no haver-se convocat les eleccions. L'empresari ha utilitzat la ironia quan li han preguntat per la millor virtut de Laporta. "Que és culer", ha dit Rosell.

Satisfet per la continuïtat de Guardiola

L'exvicepresident s'ha congratulat per la continuïtat de Pep Guardiola: "És molt bona notícia. Gràcies, Pep", però no ha contestat quan li han preguntat si havia pensat oferir el càrrec de "general manager" al tècnic de Santpedor ni tampoc no ha realitzat cap comentari sobre possibles fitxatges. Ha explicat que té perfilat el seu equip directiu, aposta per un estadi "accessible per a tots" i ha deixat entreveure que està d'acord amb que l'equip segueixi lluint UNICEF en la samarreta: "Els diners no ho són tot a la vida".

Rosell està disposat a acceptar un debat televisiu amb els aspirants, respecte a les relacions del Barça amb l'Espanyol ha dit que el club blaugrana "ha de respectar a tothom", i està d'acord amb la limitació de mandats presidencials a dues legislatures (vuit anys). Ha opinat que no s'han de marcar quotes perquè les dones ocupin càrrecs directius al Barça, perquè l'important "és el valor personal i professional" i ha explicat que no s'ha vist obligat a contractar guardaespatlles que vetllin per la seva seguretat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut