Barça

Sandro Rosell desvela per què va deixar la presidència del Barça

Rosell ha explicat que el cas Neymar el va ajudar a "explicar que plegava", però que no va ser la veritable raó que el va portar a abandonar el club

Redacció Esport3Actualitzat

El dijous 23 de gener del 2014, Sandro Rosell va anunciar la seva "dimissió irrevocable" com a president del FC Barcelona en uns dies uns dies marcats pel cas Neymar.

Després que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz admetés a tràmit la querella pel cas del jugador brasiler, Rosell va abandonar el club, que va quedar en mans de Josep Maria Bartomeu.

Però aquest dissabte, gairebé nou anys després, l'expresident del FC Barcelona ha assegurat que aquell no va ser el motiu per la qual va abandonar el club. En una entrevista al programa de TV3 Col·lapse, Rosell ha desvelat quina va ser la raó que el va portar a deixar el Barça.

"Vaig deixar de ser president del Barça per les amenaces de mort diàries que rebien els meus pares a seva casa. Rebien trucades i cartes anònimes. Va ser fortíssim, horrorós. Ho vam denunciar als Mossos d'Esquadra, però no hi va haver manera de descobrir qui hi havia al darrere. Per trencar aquesta dinàmica familiar, que era un patir constant, vaig decidir plegar."

L'expresident blaugrana ha assegurat que no ho va voler explicar per no "fer-se la víctima" i que "era absurd plegar" perquè "el club estava vivint els millors quatre anys de la seva història".

"No ho vam explicar perquè a mi no m'agrada fer-me la víctima. El cas Neymar em va ajudar a explicar que plegava, perquè no sabia com fer-ho. Era absurd plegar, perquè eren els quatre millors anys de la història del club, quant a títols, econòmicament..."

ARXIVAT A:
Sandro Rosell
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut