Paños, en un dels últims entrenaments amb el Barça
Paños, en un dels últims entrenaments amb el Barça (FCB)
futbol

Sandra Paños s'acomiada de les culers i explica on continuarà el seu "viatge"

La portera d'Alacant diu adeu a 9 anys al Barça amb el compromís de continuar "lluitant per la igualtat de gènere"

Redacció Esport3Actualitzat

El mateix dia que el Barça ha anunciat el fitxatge de l'anglesa Ellie Roebuck per dues temporades, la portera sortint, Sandra Paños, ha publicat un missatge de comiat dirigit a la que ha estat la seva afició els últims 9 anys. En el vídeo, la portera d'Alacant encara no desvela per on passa el seu futur a la gespa, tot i que s'especula que podria recalar en algun equip de la potent Lliga mexicana, però sí que posa en valor la seva empremta tant en l'àmbit esportiu com social.

Després de repassar els títols guanyats a Can Barça, la futbolista de 31 anys es mostra orgullosa d'haver iniciat "una nova era":   

"Però el que més m'enorgulleix d'aquests 9 anys és el llegat que hem construït: una transformació social que ens ha convertit en un mirall en què moltes nenes i dones ara poden mirar-s'hi i trobar-s'hi."

Paños confessa on vol continuar el seu "viatge" més enllà dels terrenys de joc:

"El viatge ha estat molt bonic però això només és el principi. Hem iniciat una nova era, tot i que ja no vesteixi la samarreta del Barça, aquest viatge continuarà amb el compromís de seguir creant impacte fora del camp. Seguiré obrint camins al futbol i lluitant per la igualtat de gènere per a totes, estigui on estigui."

Per, finalment, dirigir-se a les nenes que somien, com ho va fer ella, en trencar els sostres de vidre que existeixen dins i fora de l'esport:

"Vull demostrar a les nenes de tot el món que els seus somnis poden fer-se realitat. Visca el Barça... sempre!"

Anar al contingut