Lliga de Campions femenina

Sandra Paños, el pany i forrellat del Barça

La portera alacantina ha evolucionat, se sent més madura i està a punt per afrontar l'eliminatòria de vuitens de final contra el Minsk

Josep CochActualitzat

Sandra Paños va arribar a Barcelona fa cinc temporades procedent del Llevant. Durant aquests anys s'ha convertit en una veritable garantia per defensar els pals de la porteria blaugrana. Aquest dijous tornarà a defensar la porteria del Barça en el duel d'anada dels vuitens de final de Lliga de Campions davant del Minsk.

L'equip bielorús no és un desconegut per a la portera alacantina, ja que fa tres temporades ja s'hi va enfrontar en el duel d'anada jugat a la capital de l'exrepública soviètica. Aleshores, el Barça ja va guanyar per 0 a 3. La tornada, amb l'eliminatòria ben encarrilada, Paños la viurà des de la banqueta. A punt de fer 27 anys, la portera alacantina viu un dels seus millors moments:

"Cada any soc més madura i tracto de millorar en certs aspectes del joc. He evolucionat, com també ho ha fet la resta de l'equip"

El duel de demà se'l pren com una final. El Barça en aquests últims anys ha progressat, però també ho ha fet el Minsk, i per aquest motiu no vol cap mena de confiança:

"Aquest partit ens l'hem de prendre com si fos l'últim, com si fos una final"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut