Futbol

Sandra Paños: "Aquesta ha de ser la primera Champions de moltes"

La portera del Barça, entrevistada al programa "Els matins", de TV3

Redacció Esport3Actualitzat

Dos dies després de guanyar la Champions, la portera del Barça Sandra Paños ha dit al programa "Els matins", de TV3, que "És un moment per celebrar i gaudir". Ha explicat que, respecte al 2019, quan van perdre la final contra l'Olympique, "hi ha hagut un important canvi de mentalitat. Hem treballat amb un bloc estable, afegint-hi fitxatges que han marcat la diferència. Hem cregut en tot allò que fèiem i n'hem gaudit".

"Sabíem que la victòria podria tenir molta repercussió, però potser no tanta", ha afegit Sandra Paños "El nostre títol és un granet de sorra més en benefici del futbol espanyol. Aquesta ha de ser la primera Champions de moltes. Hem de seguir creixent, millorant i donant alegries al club. Hem de continuar reivindicant-nos. Des de diumenge, som un equip madur i millor".

Paños explica que, abans de la final contra el Chelsea, que el Barça va guanyar de manera contundent, per 0-4, les jugadores estaven molt motivades: "Teníem present la final anterior i sabíem com havíem de sortir en aquesta. Havíem de ser molt intenses des del primer moment i intentar avançar-nos al més aviat possible. Ningú pensava, però, que als trenta segons ja hauríem marcat un gol".

Paños, tot seguretat sota els tres pals, assegura: "Quan marques aviat, l'avantatge és molt positiu i t'acostes una mica més cap al títol. La idea era acabar sense que em marquessin cap gol". El Barça espera tancar la temporada guanyant també la Copa de la Reina. Demà tenen partit de Lliga contra l'Athletic Club.

ARXIVAT A:
Final Champions Göteborg
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut