Marcelo Bielsa, entrenador del Leeds (Reuters)
Futbol internacional

Sancionat el Leeds amb 200.000 lliures per espiar un entrenament del Derby County abans d'un partit

Marcelo Bielsa va reconèixer que va enviar un empleat a espiar l'entrenament del seu rival aquella setmana, el Derby County

Actualitzat
La Lliga de Futbol Anglesa (EFL, en les sigles en anglès) ha sancionat amb 200.000 lliures (226.000 euros) el Leeds United pel cas d'espionatge de l'entrenador argentí Marcelo Bielsa. El tècnic va reconèixer que va enviar un empleat a espiar l'entrenament del seu rival aquella setmana, el Derby County, al gener. A més, Bielsa va admetre que és una tècnica que ha utilitzat al llarg de tota la seva carrera i que ha espiat a la resta d'equip de la Championship (segona divisió anglesa).
   
L'EFL ha trobat culpable el club i l'ha acusat d'actuar de mala manera en contra de la "bona fe" de la resta d'equips. L'organisme també desenvoluparà una nova llei per la qual els equips no podran veure els entrenaments del seu pròxim rival 72 hores abans del partit, tret que estiguin convidats.

Bielsa va convocar la premsa al gener, després del fet, per aclarir la situació. En aquella trobada, l'argentí va assegurar que no va fer res "il·legal". El Leeds és tercer a la Championship, a dos punts del líder, el Norwich City.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut