Tony Parker, amb problemes físics durant la primera meitat de campionat, comença a fer rutllar els Spurs (Foto: Reuters)
Bàsquet

San Antonio Spurs i Oklahoma City Thunder continuen la seva recuperació

Els campions de l'NBA comencen a tenir un rendiment d'acord amb la seva condició després d'una primera meitat de temporada carregada de dubtes.

Actualitzat

Els San Antonio Spurs, vigents campions de l'NBA, continuen demostrant la seva recuperació després d'una primera meitat irregular de campionat. Els Spurs han sumat el seu quart triomf consecutiu en desfer-se dels Denver Nuggets (109-99), amb protagonisme coral.

Kawhi Leonard (17 punts i 15 rebots), Tony Parker (18 punts) i Tim Duncan (16 punts) han demostrat que el projecte va cap amunt, com ho demostren els sis triomfs en set partits. Els Spurs, després d'aquesta victòria, es mantenen setens a la classificació de la Conferència Oest, amb 27 victòries i 16 derrotes.

Els Thunder, sense fer soroll

Si és estrany veure els Spurs en un discret setè lloc, encara és més curiós constatar que un equipàs com els Oklahoma City Thunder, campions de Conferència el 2012 i finalistes l'any passat, han aconseguit tot just ara tenir un balanç positiu per primera vegada aquesta temporada (21 victòries per 20 derrotes) després de superar els Miami Heat a domicili (86-94). Kevin Durant i Russell Westbrook, amb 21 punts cadascun, han assegurat el tercer triomf seguit de la franquícia. Els Thunder són ara novens, 4 victòries per sota dels Phoenix Suns, l'últim equip que obtindria ara mateix el bitllet per al "play-off" a la Conferència Oest.  

    

Anar al contingut