Samuel Umtiti pot debutar aquesta temporada (@FCBarcelona)
Barça

Samuel Umtiti juga 60 minuts amb el Barça B

El central francès intensifica el pla de posada a punt participant en un partidet entre jugadors del B i del juvenil A

Redacció Esport3Actualitzat

És habitual veure en els entrenaments del primer equip alguns jugadors del filial, però el que no és gens corrent és el contrari. Doncs és el que ha passat aquest dimecres. Mentre els seus companys són a Budapest per jugar un partit de la Champions, Samuel Umtiti ha participat en l'entrenament conjunt entre els jugadors del Barça B i del juvenil A, que ha consistit principalment en un partidet. Tot un campió del món exercitant-se amb les joves promeses del club.

Umtiti ha jugat els 60 minuts del partit, 30 en cada part, jugant de central amb el Barça B. Jugant contra els davanters del Juvenil A ha estat poc exigit en defensa, per tant, és complicat treure cap conclusió. En atac, no ha tingut cap tipus de complicació en la sortida de la pilota. Ara caldrà veure com recupera el cartílag del genoll esquerre després de l'esforç d'avui i si ja pot entrar en els plans de Koeman.

 

 

Així ho va pactar el mateix Umtiti amb Ronald Koeman com una manera perquè l'internacional francès incrementés la seva posada a punt en la recuperació de la lesió del cartílag del genoll que no l'ha deixat jugar amb regularitat les últimes temporades. Umtiti va jugar el seu últim partit oficial el mes de juny.

 

 

 

ARXIVAT A:
Umtiti
Anar al contingut