El jugador francès lluita per una pilota amb l'islandès Jon Dadi Bodvarsson (Reuters)
Futbol

Samuel Umtiti, preguntat per si rendirà en un equip com el Barça: "Ja ho veureu"

Umtiti ha jugat contra Islàndia el seu primer partit després de ser fitxat com a blaugrana. El francès assegura que "puc aportar més".

Actualitzat

El central francès Samuel Umtiti ha jugat el seu primer partit com a blaugrana, a l'Eurocopa, i ha aconseguit una victòria de la seva selecció contra Islàndia (5-2). Umtiti s'ha mostrat satisfet amb el seu rendiment. "Per ser un debut, estic satisfet, tot i que sé que encara puc aportar més. Però estem en uns quarts de final, cal no oblidar-ho", va dir en declaracions a la premsa després del partit.

Umtiti ha assenyalat que el seu objectiu és mantenir la titularitat en el que resta de torneig, però és conscient que això  "serà decisió de l'entrenador". Didier Deschamps "haurà de fer la seva elecció i jo acceptar-la", ha dit, abans d'insistir que l'important ara és preparar bé el partit de semifinals davant Alemanya.

Preguntat sobre si considera que té el nivell per jugar en un gran com el Barcelona, ​​Umtiti ha contestat amb un somriure: "Ja ho veureu". El central està "orgullós" que el considerin "un jugador més del Barça". 

 

 

Anar al contingut