Samuel Umtiti marcant Hirving Lozano en el partit inaugural del Barça a la Champions 2018-19, contra el PSV Eindhoven (Reuters)
Barça

Samuel Umtiti podria estar diverses setmanes de baixa per una lesió al genoll esquerre

El central francès té afectat el cartílag del genoll esquerre i aquest divendres no s'ha entrenat

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest divendres per preparar el partit de dissabte (16.15) contra l'Athletic. Un enfrontament en què l'equip blaugrana vol trencar la mala ratxa de dos partits sense guanyar. La gran novetat de l'entrenament ha estat l'absència de Samuel Umtiti, que no s'ha exercitat per culpa de molèsties al cartíleg del genoll esquerre. Per aquest motiu, el central francès està pràcticament descartat per al partit contra l'equip basc i es podria perdre alguns partits més.

De fet, Umtiti ja es perdia segur el partit contra el Tottenham de dimecres, corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions, per sanció després d'haver estat expulsat en el partit inaugural, contra el PSV Eindhoven. 

Els serveis mèdics del club opten per aplicar un tractament conservador a la lesió d'Umtiti, que de moment no haurà de passar pel quiròfan. La seva baixa, però, es pot prolongar diverses setmanes.  

Contra l'Athletic, Ernesto Valverde té a la seva disposició Clément Lenglet, que torna després de complir sanció, i Thomas Vermaelen per cobrir el seu lloc a l'onze titular.

 

 

ARXIVAT A:
Umtiti
Anar al contingut