Mundial

Samuel Umtiti ja prepara el duel amb Leo Messi al Mundial

"Té un talent extraordinari i encara que estudiïs el seu joc et pot crear problemes", adverteix el central francès sobre el seu company al Barça

Actualitzat

Superats amb agonia els vuitens de final del Mundial, la selecció argentina s'enfrontarà en vuitens de final amb França, aquest dissabte, en un duel entre dues seleccions campiones del món.

El partit enfrontarà tres jugadors del Barça: Leo Messi, com a líder de la selecció argentina, i Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé, pel bàndol francès.

Precisament, el central de la selecció "bleue" ha atès aquest dijous els mitjans de comunicació i ha  parlat del seu company al Barça: "Potser serveix d'alguna cosa coneixe'l bé pel que fa a la seva posició. Però ja fa dos anys que som al mateix equip i als entrenaments a vegades em costa marcar-lo. Messi té un talent extraordinari, i encara que estudiïs el seu joc et pot crear problemes", ha comentat Umtiti, que ha comentat que "no viu el futbol com altres jugadors. Les seves decisions, la seva visió de joc, els gols que marca... Marca, marca i marca i no se'n cansa mai. Té un toc de pilota que cap altre jugador té."   

ARXIVAT A:
UmtitiMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut