BARÇA

Samuel Umtiti arriba a Bilbao després de declarar en un judici a Esplugues

Al defensa del Barça li reclamen 183.000 euros per destrossar una casa de lloguer a Sant Just Desvern

Actualitzat

El defensa del Barça Samuel Umtiti finalment ha comparegut avui dijous a les 11 del matí a un judici ordinari civil al jutjat número 1 d'Esplugues de Llobregat, on se li reclamen 183.000 euros com a danys per destrossar una casa de lloguer a Sant Just Desvern. Segons els propietaris, el jugador francès va destrossar, entre altres coses, les aixetes, la piscina i el parquet. La declaració ha durat poc més de mitja hora i a l'acabar ha agafat un vol privat per arribar a temps per jugar el partit de Copa del Rei contra l'Athletic Club a San Mamés dels quarts de final a les 21.00.

 

La defensa del jugador va presentar un escrit per demanar la suspensió del judici, però va ser denegat.

Pel que fa a la demanda, segons els representats, és cert que hi havia danys a la casa, sobretot a la zona de la piscina, i davant les reclamacions de la propietària, un pèrit independent va xifrar els danys en 12.000 €. A Umtiti li va semblar una xifra alta però acceptava pagar-ho. Per contra, la propietària no va estar-hi d'acord i li va continuar reclamant 183.000 €, que Umtiti no vol pagar.

Un altre jugador de la plantilla, Ousmane Dembélé, també va ser demandat per deixar el seu habitatge a Dortmund en "condicions lamentables".

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Umtiti
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut