Samuel Eto'o en una imatge d'arxiu
Samuel Eto'o en una imatge d'arxiu
Futbol

Samuel Eto'o: "Laporta té un pla, és molt llest"

El camerunès es presenta a la presidència de la federació camerunesa

Actualitzat

Samuel Eto'o, exjugador del Barcelona i exinternacional camerunès, ha concedit una entrevista al programa "El Larguero" de la Cadena Ser i ha parlat sobre l'actualitat blaugrana i de tot l'enrenou al voltant de la continuïtat de Koeman.

 

Crec que Joan Laporta té un pla. No el doneu per vençut perquè és molt llest. He parlat últimament amb ell. Ell sempre busca solucions pel bé del Barça i no tinc cap dubte que trobarà les millors solucions per al club

 

Sobre el comunicat de Koeman a la prèvia del Cadis-Barça, Samuel Eto'o es va mostrar comprensiu amb el tècnic.

"Ho entenc. Mira quantes vegades he sortit jo i he fet quatre crits. Els preiodistes doneu molta canya"

El camerunès ha anunciat la seva candidatura per presidir la Federació Camerunesa de Futbol (Fecafoot) de cara a les eleccions d'aquest any.

"Em sento honorat i content d'anunciar la meva candidatura a la presidència de la federació de futbol del Camerun", afirma l'exbarcelonista a través d'un comunicat compartit a les seves xarxes socials, fet que confirma els rumors dels quals ja s'havien fet ressò recentment els mitjans locals.

 

 

Eto'o va donar suport en les anteriors eleccions a la candidatura de l'actual president, Seidou Mbombo Njoya, però –segons el comunicat– aquest projecte no ha complert les expectatives. "Fa tres anys vaig donar suport a un projecte que semblava prometedor per al futur del nostre futbol. Fent balanç dels seus èxits, no me'n penedeixo, tot i que les expectatives no s'han complert ", ha subratllat Eto'o, que s'ha compromès a cedir la seva assignació econòmica mensual a programes per fomentar projectes de futbol amateur si és escollit.

Samuel Eto'o, retirat l'any 2019, és el jugador africà amb més títols de la història. Va ser escollit millor jugador del continent en quatre ocasions, va sumar 118 partits amb la selecció camerunesa i va marcar 56 gols.

 

Anar al contingut