Samu Sáiz ha marcat 12 gols amb el Girona
Samu Sáiz ha marcat 12 gols amb el Girona
Girona

Samu Sáiz deixa el Girona i fitxa per al setzè de la Lliga turca

En les tres temporades i mitja que ha estat a Montilivi, el mitjapunta madrileny ha jugat 120 partits. Ja no serà al derbi

Redacció Esport3Actualitzat

Samu Sáiz canvia Girona per Turquia i ja no serà al derbi contra el Barça. El Girona ha informat aquest divendres que el mitjapunta deixa la disciplina de l'equip blanc-i-vermell després de tres temporades i mitja a Montilivi. El madrileny va arribar l'estiu del 2019, just després del descens a Segona, i ha disputat 120 partits oficials en els quals ha celebrat una dotzena de gols.

En l'actual campanya només ha sumat 9 partits i el seu protagonisme a l'equip havia anat minvant. La seva alta fitxa sumada a la incorporació d'un jugador d'atac, com l'ucraïnès Tsygankov, l'assenyalaven com el principal candidat a abandonar el club aquest mercat d'hivern.

Minuts després de comunicar-se la seva desvinculació, el Sivasspor turc ha fet oficial el fitxatge per un any i mig de l'ex de l'Osca, Leeds United i Getafe, entre altres clubs. Sáiz fa una nova mudança per ajudar el setzè de la Lliga turca a sortir de les places de descens on es troba actualment. A Sivas coincidirà amb rodamons del futbol europeu com el nigerià Ahmed Musa o Isaac Cofie, centrecampista ghanès amb passat a l'Sporting de Gijón.

L'indomable Samu Sáiz

De caràcter indomable, Sáiz va ser el protagonista d'una de les imatges de la temporada passada, quan va dir "pallasso" al tècnic Míchel després de ser substituït al minut 35 d'un partit. Lluny de fer el caldo gros, l'entrenador va dir que entenia la reacció d'un dels seus jugadors més talentosos. I és que la relació entre ells va ser sempre d'amor-odi. Que acabessin el curs petonejant-se durant la celebració l'ascens a Primera n'és el millor exemple.

 

Anar al contingut