Samu Sáiz en el moment de la substitució
Samu Sáiz en el moment de la substitució
Girona

Samu Sáiz a Míchel: "Pallasso, que ets un pallasso"

L'entrenador del Girona ha substituït el davanter al minut 35 de la primera part i el jugador no s'ha pres gens bé la decisió

Redacció Esport3Actualitzat

La primera part entre el Girona i el Màlaga a Montilivi ha estat marcada per la substitució de Samu Sáiz. En un principi, quan s'estava preparant el canvi, semblava que seria perquè algun jugador estava lesionat, però finalment no ha estat així. L'entrenador local, Míchel, descontent amb l'inici dels seus jugadors, ha canviat el davanter al minut 35, i el jugador no s'ha pres gens bé la decisió del tècnic.

Una vegada ha deixat el terreny de joc, Sáiz s'ha tret la samarreta molt enfadat i l'ha llençat a la grada mentre deia "pallasso, que ets un pallasso, això és el que ets". Míchel, sancionat, estava veient el partit des de la llotja de l'estadi.

Samu Sáiz és un jugador conflictiu i no és la primera vegada que té una actitud fora de lloc.

Míchel explica el canvi

Com no podia ser d'una altra manera, després del partit els periodistes han preguntat a Míchel pel canvi i la posterior reacció de Samu Sáiz. L'entrenador madrileny ha explicat la seva decisió amb total transparència.

"No he parlat amb ell. Entenc que s'hagi disgustat amb mi però jo també estava disgustat amb els seus minuts al camp. Samu no feia el que havíem entrenat i per això l'he canviat. Ahir vaig recalcar moltíssim els punts de pressió i ell no ho estava fent bé. Es la primera vegada com a entrenador que faig un canvi abans d'una mitja part, però és que pensava que ens marcarien. Havíem de canviar la dinàmica"

Més enllà de l'actuació de Samu Sáiz, Míchel ha estat molt crític amb el seu equip: "Tot i sumar els tres punts el partit no m'ha agradat. Ens ha faltat energia. Gràcies a Juan Carlos hem mantingut la porteria a zero."

Anar al contingut