Mundial

Sampaoli: "No hem trobat el millor equip perquè acompanyi Messi"

El seleccionador argentí ha assumit la responsabilitat per la desfeta contra Croàcia i ha admès que no ha trobat la manera d'envoltar Messi del millor equip

Actualitzat

El seleccionador argentí Jorge Sampaoli ha assumit en roda de premsa la responsabilitat per la desfeta contra Croàcia, una derrota que deixa l'"albiceleste" a un pas de l'eliminació del Mundial de Rússia.

"Jo sóc el responsable de prendre decisions. Avui la clau de la derrota té a veure amb responsabilitats meves pel pla de partit i per situacions que potser plantejades d'una altra manera haurien sortit millor. No crec humà atribuir la responsabilitat a Caballero."

Sobre Leo Messi, Sampaoli ha reconegut que la seva "realitat" és "incòmoda" perquè ha estat perjudicat per no haver trobat un equip que es pugui acomodar a ell.

"Com a conductors, no trobem el millor equip perquè acompanyi a Messi. Ens hem de fer càrrec de realitats i aquesta realitat em toca a mi. Els jugadors han acabat molt malament. Estàvem molt il·lusionats de poder assolir el primer lloc i estar a prop de la classificació. Això ens allunya i ens deixa adolorits a tots. Aprofitar les fortaleses d'un grup que valoro molt. No hem progut encara consolidar-nos en el procés. Cal lluitar per l'oportunitat que ens queda."

Preguntat per si sent vergonya per la derrota de l'Argentina, Sampaoli ha negat tenir aquesta sensació i ha dit que sent més bé "dolor" per haver quedat a un pas de ser eliminat del Mundial.

"No sé si vergonya, però sí dolor. Em va tocar fa molt de temps quan entrenava a un equip de futbol i ara amb la samarreta del meu país. És dolorós. El pla del partit no ha prosperat i cal apostar a una possibilitat que queda. Cal lluitar. El sentiment és de molt dolor per no haver estat a l'altura del que volia el poble argentí".

ARXIVAT A:
MessiMundial Rússia 2018
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut