Motor

Sam Sunderland s'imposa en motos i Al-Attiyah, en cotxes, a l'etapa inaugural del Dakar

En motos, el castellonenc Joan Barreda ha acabat quart i Laia Sanz ha acabat dotzena mentre que en cotxes Nani Roma ha acabat quart, a menys d'un minuts del líder

Actualitzat

El vigent campió Sam Sunderland ha defensat el títol de la millor manera i ha sigut el més ràpid en motos en l'etapa inaugural del Dakar 2018.  Ha recorregut els 31 quilòmetres de la cronometrada entre Lima i Pisco al davant de Van Beren (a 32") i Pablo Quintanilla (a 55").

El castellonenc Joan Barreda ha presentat la seva candidatura a la victòria amb una quarta posició (a 56 segons), i Laia Sanz, que ha demostrat que aquest any ja no vol ser la millor pilot en la categoria femenina, sinó que vol plantar cara a la general, ha estat la millor classificada de la representació catalana, dotzena (a 3'15").

En cotxes, la victòria ha estat per a Nasser Al-Attiyah (Toyota) que ha acabat per davant de Bernhard Ten Brike (Toyota) i de Nicolas Fuchs (Borgward). El català Nani Roma ha acabat a la quarta posició, a 53 segons del pilot qatarià, amb el seu Mini. Les estrelles de Peugeot han acabat fent una discreta primera etapa: Stéphane Peterhansel, 11è; Cyril Despres, 15è; Carlos Sainz, 16è i Sebastien Loeb, amb problemes mecànics, 21è.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut